Ontdek de Superkrachten van AI Marketing met Typetone!


Marketeers en communicatieadviseurs besteden vaak aanzienlijke tijd aan het creëren van content of het inhuren van freelancers voor content creatie. Gelukkig biedt Typetone, een krachtige AI Marketing tool, de oplossing voor deze uitdagingen. Met Typetone kun jij profiteren van de superkrachten van artificial intelligence en je content creatie proces naar een hoger niveau tillen.

Do you prefer to read English? Please read it here.

Waar gaat dit AI Marketing blog over?

  • Wat is Typetone?
  • Voorbeeld artikel maken met Typetone
  • Waarom AI Marketing?
  • Voorbeeld artikel naar social media post met Typtone
  • Gratis eBook Starten met AI Marketing

Wat is Typtone?

Typetone is een krachtige AI content marketingtool die speciaal is ontwikkeld om marketeers en content creators te ondersteunen bij het creëren van hoogwaardige geschreven content, zoals blogs, artikelen, social media posts, e-mails en de bijbehorende visuals.

Je kunt Typetone het beste omschrijven als jouw eigen digitale marketingassistent die weet hoe je de beste AI-tools, zoals ChatGPT (tekst-naar-tekst AI) en MidJourney (tekst-naar-visueel), op een begrijpelijke manier kunt inzetten voor jouw marketing. Dit alles wordt mogelijk gemaakt in een overzichtelijke en eenvoudig te gebruiken tool.

Voorbeeld artikel maken met Typtone

Ga naar typetone.ai en maak een gratis account aan. Log in klik in het dashboard op “sjablonen” of “templates” (afhankelijk of je Nederlands of Engels kiest) en vervolgens op “content” en daarna op “Volledig artikel” zoals je hieronder kan zien.

Vul de volgende velden voor je AI artikel in: Waar gaat het artikel over, wie is je doelgroep en welke keywords belangrijk zijn. Kies als laatste je “tone of voice”, bijvoorbeeld “formeel” of “vriendelijk”.

Waarom AI Marketing?

Wanneer je AI-marketing gebruikt, krijg je toegang tot verschillende superkrachten die je helpen bij het optimaliseren van je contentcreatieproces. Allereerst fungeert AI als een Tijdreiziger, waarmee je kostbare uren kunt besparen door het contentcreatieproces te begeleiden in plaats van de uitvoering hiervan.

Daarnaast beschik je ook over de superkracht Efficiëntie Expert. AI verhoogt de efficiëntiemogelijkheden van zowel marketingmanagers als -werknemers, waardoor je meer kunt doen met minder middelen. AI zorgt ook voor een betere organisatie van je content, waardoor je alles op één plek kunt houden en tijd kunt besparen, waardoor je beschikt over de Organisatie Wizard superkracht.

Tot slot helpt AI je om te besparen op freelancers, waardoor je meer budget overhoudt voor andere marketingdoeleinden dankzij de Budget Bewaker superkracht.

Voorbeeld artikel naar social media post met Typtone

Typetone biedt ook ondersteuning bij het maken van social media posts. Ga naar “Templates”, selecteer “Social Media” en kies het gewenste platform, bijvoorbeeld LinkedIn zoals in het voorbeeld hieronder.

Plak je artikel in het veld “Waar gaat je LinkedIn Post over?”, kies de “tone of voice” en klik op de oranje knop. Niet tevreden over je post? Pas je content aan door naar de “Chat” functie te gaan en pas je post met behulp van AI aan.

Dit zijn wat voorbeelden van hoe je praktisch AI Marketing kan inzetten. Gebruik de AI-schrijfhulp om uren aan content creatie per week te besparen of aan het inhuren van freelancers.

Gratis eBook Starten met AI Marketing.

Wil je aan de slag met AI marketing? Download mijn gratis eBook “Starten met AI Marketing” + AI checklist.

Leer hoe je je content kunt optimaliseren met behulp van Typetone’s geavanceerde AI-tools.

Daarnaast kun je een inspirerende casestudie bekijken waarin wordt gedemonstreerd hoe AI Marketing 50% tijd bespaart op content creatie. Ook ontvang je een checklist met belangrijke punten om op te letten bij het inzetten van AI Marketing, en krijg je 3 tips over short form video, de Zero Click Content methode en hoe je content slim meerdere keren kunt inzetten.

eBook Starten met AI marketing - Lars de Rooy

eBook Starten met AI Marketing + AI Checklist

Download het eBook “Starten met AI Marketing” en ontdek:

  • Bespaar tijd op content creatie,
  • upgrade je kennis van AI marketing,
  • word minder afhankelijk van freelancers en bureaus,
  • en beheer al je content op één plek en hanteer één communicatiestijl

Over AI Adventures

Ik ben Lars de Rooy en ik geniet ervan om mensen enthousiast te maken over AI. Met een achtergrond in online marketing en een passie voor AI, deel ik graag mijn kennis en ervaringen. Ik experimenteer met AI-gedreven marketingoplossingen om de efficiëntie en effectiviteit van marketingactiviteiten te verbeteren.

Naast mijn werk als zelfstandig marketingconsultant geef ik workshops aan bedrijven om hen te inspireren met de mogelijkheden van AI. Ik leid ook projecten die hieruit voortkomen.


Posted

in

by